Japán Nap 2022

A Magyar-Japán Baráti Társaság – Szombathely 2022.10.08-én, szombaton rendezi meg a 14. Japán Napot Szombathelyen az AGORA-MSH-ban. Délután egy órától este kilencig várjuk az érdeklődőket!

A korábbi évekhez hasonlóan a kicsiknek kézműves foglalkozásokkal, japán témájú játékokkal, míg szüleiknek előadásokkal (anime, ikebana, temari, EXPO 75, zöld tea), bemutatókkal (japán festészet, koto, sport, kalligráfia), kiállításokkal (bonsai, kard, temari) készülünk. Természetesen nem marad el a japán gasztronómia és a fergeteges ATARU taiko koncert sem!

Idén a művészeteken a hangsúly, ismét vendégeket várunk Japánból! Goto san a nihonga festészet (japán hagyományos festészet) mestere és Hijikata san a temari (japán kézműves labda) készítés szakértője látogat el hozzánk, valamint sztárvendégünk MES, aki nemzetközi hírű utaite énekes, kinek dalai az interneten keresztül az egész világon kedveltek!

Bízunk benne, ismét sikerül emlékezetes élményt szereznünk minden látogatónknak!

A rendezvény, egyben adománygyűjtő program, mellyel a szombathelyi Japán Centrum kertjének létrehozásához kérjük támogatásukat, hogy a teaház épületét átadhassuk a nagyközönségnek!

← Vissza az előző oldalra